Oxandrolone är en uppskattad steroid som används allmänt av idrottare och kroppsbyggare för sin förmåga att främja muskeltillväxt och samtidigt öka styrkan utan vätskeansamling eller svullnad.

Medicinsk cannabis kan också användas för att behandla vissa medicinska tillstånd som AIDS-relaterad muskelförtvining och postkirurgisk eller allvarlig traumainducerad viktökning. Dessutom kan det hjälpa till att lindra bensmärta i samband med osteoporos.

Det är en steroid

Anavar är en måttlig anabol steroid designad för kvinnliga kroppsbyggare för att öka muskeltillväxt och styrka utan att producera betydande vätskeretention. Anavar förbättrar också ämnesomsättning och fettförbränning, vilket leder till viktminskning beroende på en individs kroppssammansättning och svar på dess användning; för optimala resultat bör det kombineras med andra lämpliga steroider i deras cykler för maximal effektivitet.

Oxandrolone används för att behandla slöserisjukdomar orsakade av kirurgi eller långvarig kortikosteroidbehandling och hjälper till att bevara muskelmassa hos dem som lever med osteoporos. Dessutom ökar det proteinsyntesen för att underlätta återhämtning efter svåra skador eller sjukdomar och anses vara en kontrollerad substans på grund av dess potential för missbruk och beroende; dessutom kan det undertrycka koagulationsfaktorer II V VII samt öka protrombintiden.

Det är en oral steroid

Oxandrolone är en potent oral anabol steroid med många medicinska och prestationshöjande tillämpningar. Det ökar proteinsyntesen samtidigt som det hjälper till att behålla kväve i musklerna för snabbare muskelåterhämtning, ökad styrka och uthållighet samt minskade kortisolnivåer som bidrar till vävnadsnedbrytning under intensiva träningspass. Idrottare och kroppsbyggare väljer ofta Oxandrolone på grund av dess förmåga att förbättra styrka och uthållighet; Dessutom kan det hjälpa till att behandla AIDS-relaterade slöserisjukdomar och Turners syndrom.

Långvarig användning av denna medicin har potential att orsaka levertoxicitet hos vissa individer, vilket leder till förhöjda leverfunktionsenzymer, hepatit och till och med hepatocellulärt karcinom. Därför rekommenderas inte barn att ta detta läkemedel.
Detta läkemedel kan leda till negativa biverkningar inklusive illamående, kräkningar, magsmärtor, uppblåsthet, ökat kalcium i ditt blod och ökad törst eller urinering. Dessutom kan det förändra kolesterolnivåerna, vilket ökar risken för hjärtinfarkt och stroke; Personer som för närvarande tar prostatacancerbehandling, avancerad njursjukdom eller bröstcancermediciner bör undvika att ta denna medicin.

Det är ett manligt hormon

Anavar (Oxandrolone) är en syntetisk anabol androgen steroid designad för att öka muskelmassan. Det ordineras ofta som medicin för att behandla kroniska slöserisjukdomar som sarkopeni eller för att främja viktökning efter operation, allvarliga brännskador eller långvariga infektioner; och att öka bentätheten för osteoporospatienter. Dessutom förbättrar anavar fördelar också proteinsyntesen i muskelvävnad samtidigt som kväve behålls i kroppen - vilket leder till både mer muskeltillväxt och minskad fettansamling.

Oxandrolone absorberas snabbt genom mag-tarmkanalen och når maximala serumkoncentrationer inom en timme efter intag. Dessutom genomgår denna förening inte levermetabolism och inte heller aromatiseras till östrogen jämfört med testosteron.

Eftersom det är en kontrollerad substans och därför endast tillgänglig med ett giltigt giltigt recept, bör detta läkemedel endast tas under noggrann medicinsk övervakning. Underlåtenhet att följa instruktionerna korrekt kan orsaka allvarliga biverkningar; för mer information om eventuella risker prata med din läkare. Ta inte heller detta läkemedel om du har prostatacancer, avancerad njursjukdom, höga nivåer av kalcium i blodet eller bröstcancer eftersom det kommer att vara skadligt under dessa omständigheter.

Det är en syntetisk steroid

Anavar är en mild anabol steroid designad för att stimulera muskeltillväxt. Det fungerar genom att motverka kortisol-inducerad proteinnedbrytning och uppmuntra skapandet av nya muskelfibrer; öka proteinkänsligheten; och förstärker resultaten av styrketräning. Anavar kan minska könshormonbindande globulin (SHBG), vilket leder till högre endogena testosteronnivåer; men det kan orsaka håravfall genom att hämma anagen fas och förlänga telogen faslängden, vilket ger dig tunnare hår på toppen. Det kan också orsaka Peliosis Hepatit, med blodfyllda cystor som fyller din lever och mjälte.

Nybörjare kroppsbyggare tenderar att ta Anavar cykler i sex till åtta veckor, vilket gör att de kan se vinster utan att lägga onödig belastning på sina kroppar. Erfarna kroppsbyggare införlivar ofta Anavar i mer invecklade cykler och stackar, vilket kräver noggrant övervägande för dosering, cykelstruktur och övervakning av interaktionsdata.